Het is 14 juni 2019, vandaag is de bruiloft van Bram & Maartje. Het lieve stel dat ik in december 2018 leerde kennen en waar ik gelijk een vrolijk gevoel bij kreeg. Ze vertelden over hun buiten bruiloft met veel aandacht voor details en een tof thema. Ik was verkocht als fotograaf en was natuurlijk super blij dat ze voor mij kozen voor de grote dag.

Ik kom ’s ochtends aan bij het huis van de broer van Maartje, waar Bram tegelijkertijd met mij binnen komt lopen. Hij start met omkleden en zijn moeder helpt met de details. De nichtjes van het bruidspaar kijken aandachtig mee, want tja. hoe vaak komt het voor dat iemand zich midden in woonkamer omkleedt, heerlijk die blikken. Na de voorbereidingen van Bram snel ik mij naar Maartje toe. Maartje zit al in de make-up en de laatste hand wordt gelegd aan haar kapsel. De kapster vertelt me dat ze ook gek is op fotograferen, en dat is altijd tof, bondgenoten!

De jurk aantrekken gaat met veel aandacht en met hulp van de moeder van Maartje. Daarna stappen de prachtige bruid, haar vriendin en ik in mijn auto, om samen naar het bos te rijden. Dat gebeurt niet vaak, dat de bruid bij de fotograaf instapt, maar dit heeft een speciale reden. Maartje en Bram ontmoeten elkaar namelijk midden in het bos bij de Haere Doornspijk! Hoe gaaf is dat voor je first look!! Ik hou ervan!

We maken foto’s in het bos en rijden daarna door naar het centrum van Elburg, waar het paar in over leg met mij een gave route voor de foto’s heeft uitgekozen. Het weer is geweldig en het stel is prachtig, ik geniet. Na de foto’s rijden we naar de feestlocatie van het bruidspaar, Gasterij de Zeven Heuvels.

Credits voor deze locatie. Een prachtige plek voor deze bruiloft. De ceremonie is erg mooi, er worden heel wat tranen weggepinkt door het bruidspaar en de daggasten. Na de ceremonie proosten we met elkaar, eten we taart en zijn er leuke stukjes door de familie. Na het eten rijden we door naar de kerk, en na de kerk rij ik met een hoofd vol prachtige herinnering en een camera vol mooie foto’s terug naar huis. Ik heb genoten!