meet the photographer

Laten we kennismaken!

Hi! It’s me!

Mijn naam is Joëlle Jongma – van der Leij en woon samen met mijn lieve man Thomas in de binnenstad van Harderwijk.  Ik hou van mijn familie, ons fijne huis uit 1901, cappucino’s, sporten, lijstjes maken, lachen met vriendinnen en heerlijke wijn!

Ik kom uit een fijn gezin, waarin fotografie en film bijna een gezinslid was. Zo was mijn vader bruidsvideograaf en mijn moeder deed het montagewerk. Als klein meisje keek ik mee naar de prachtige trouwjurken van de bruiden en zo begon mijn liefde voor bruiloften.  Ik ben een ondernemend type, ben een echte doener en ga geen uitdaging uit de weg. Naast mijn werk bij de gemeente Nijkerk als adviseur vrijetijdseconomie, run ik mijn eigen bedrijf in de fotografie. Mijn foto’s staan voor ongedwongen en vooral spontaan. Ik houd van realistische kleuren en heldere gezichten. De focus ligt op dit moment op bruidsfotografie en het liefst fotografeer ik buiten in een kleurrijke omgeving. Doe inspiratie op met een van mijn trouwblogs

Tot binnenkort?

Liefs,

Joëlle

Happy Customer

” We zijn heel blij met de prachtige foto’s die Joëlle van onze bruiloft heeft gemaakt. Naast dat ze heel professioneel is, hebben we ook enorm met haar gelachen.” 

Arthur & Babette