Jullie gaan trouwen!

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze als trouwfotograaf? Op deze pagina vind je alle informatie. 

Benieuwd naar beelden van een hele bruiloft? Bekijk dan één van de blogs.

 

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen. Wat leuk dat jullie interesse hebben in mij als trouwfotograaf. Op deze pagina lezen jullie meer over mijn werkwijze, de tarieven, het trouwalbum en meer.

Van het eerste gesprek tot het afleveren van het luxe trouwalbum, ik doe het met heel veel liefde! Mochten jullie nog vragen hebben of meer informatie willen, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

Liefs, 

Joëlle 

Blij bruidspaar

” We zijn heel blij met de prachtige foto’s die Joëlle van onze bruiloft heeft gemaakt. Naast dat ze heel professioneel is, hebben we ook enorm met haar gelachen.” 

Arthur & Babette

Aantal gefotografeerde bruiloften

Mijn werkwijze

Voorafgaand

Ben ik nog beschikbaar op jullie datum? Dan beginnen we met het plannen van een afspraak om kennis te maken en jullie wensen door te nemen. Ik vind het heel belangrijk dat we een klik hebben, ik ben immers de hele dag op jullie bruiloft aanwezig!

Let’s meet 

Tijdens het kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de planning van jullie dag. Hebben jullie nog niet alles gepland? Dat maakt niet uit. We berekenen samen het aantal uur waarvoor jullie mij op de grote dag willen boeken. Ook laat ik jullie kort de keuzes qua albums zien als er nog tijd over is.

Yes, we will!

Mag ik jullie dag vastleggen? Dan stel ik een overeenkomst op waarin we alles vastleggen. Na het betalen van een aanbetaling van €200,- is de boeking definitief.

Twee weken voor de bruiloft

Ik neem per mail contact met jullie op om de laatste planning door te nemen. Mogelijk zijn er nog wijzigingen, en we nemen de laatste details door. 

 

The big day!

De grote dag is daar, jullie bruiloft! Op jullie trouwdag leg ik alle mooie momenten vast. Mijn doel is om zoveel mogelijk op te gaan tussende gasten, zodat ik spontane momenten kan vastleggen. Je zult mij nooit horen zeggen ‘kijk even in de camera!’. Ontspan en beleef, ik leg jullie vast zoals jullie zijn, geen poespas.

Na de bruiloft

Na de bruiloft zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de foto’s! Binnen een aantal dagen stuur ik daarom alvast preview van zo’n 15 – 20 foto’s. Binnen 4 tot 6 weken na de bruiloft lever ik het afgesproken aantal foto’s aan (zie pakketten) in hoge resolutie, samen met een korte samenvatting van de dag in het bijgeleverde 15 x 15 cm album.

Pick your Album!

Het trouwalbum is de kers op de taart wat jullie bruiloft betreft!  Foto’s dringen pas echt tot je door als je ze doorbladert in een prachtig, door jullie samengesteld album. Jullie beleven de dag heel even opnieuw bij het bekijken van jullie luxe trouwalbum. Scroll voor de meer informatie over de album even naar beneden!

 

Luxe trouwalbums

Willen jullie ook een album door mij op laten maken? Dat doe ik heel graag voor jullie. Tijdens ons kennismakingsgesprek informeer ik jullie hier graag over. Wil je alvast een kijkje nemen in mijn brochures voor bruiloften? Klik dan op de onderstaande knop.

Bruiloft Martijn & Marcella

Bruiloft Martijn & Marcella Een bruiloft met coronamaatregelen hoeft zeker niet aan de voelen als een corona-bruiloft! Want jemig, wat is dit een gave dag! Het is vandaag vrijdag 21 mei, Martijn & Marcella gaan vandaag trouwen. Ze vonden mijn bedrijf via...

Bruiloft Rick & Corine

11 september - Rick en Corine  Het is vandaag 11 september, vandaag gaan Rick en Corine trouwen. Ondanks de vele maatregelen en de concessies die het paar heeft moeten doen, staat er een prachtige volle dag op de agenda. Ik start 's ochtends heel vroeg bij Corine haar...

Bruiloft Leroy & Lindsay

Yes yes! De eerste trouwdag die ik na de coronatijd mocht fotograferen was dit geweldige geregistreerd partnerschap van Leroy & Lindsay. En hoe fijn was deze dag. Samen met hun klein meisje en de rest van de familie werd er een waar feestje van gemaakt. Een aantal...

Bruiloft Paul & Melanie

Op het programma staat een prachtige dag vandaag. Paul en Melanie gaan trouwen! Paul komt Melanie ophalen bij hun eigen huis. Paul kleed zich om bij zijn ouders in Nijkerk. Bij beide kan ik de voorbereidingen vastleggen. Ik rijd heen en weer tussen huizen die op 10...

Bruiloft Bram & Maartje

Het is 14 juni 2019, vandaag is de bruiloft van Bram & Maartje. Het lieve stel dat ik in december 2018 leerde kennen en waar ik gelijk een vrolijk gevoel bij kreeg. Ze vertelden over hun buiten bruiloft met veel aandacht voor details en een tof thema. Ik was...

Bruiloft Arthur & Babette

O jongens, deze bruiloft van mei 2019. Deze foto’s zijn het showen meer dan waard. Want wat was dit een prachtige bruiloft! Op 18 mei 2019 trouwen A & B. Ze houden een ware festivalbruiloft op de stadscamping van Harderwijk. En mensen, het was genieten. Bekijk de...

Bruiloft Mark & Marleen

Op 26 april fotografeerde ik de bruiloft van Mark en Marleen. Ik start de ochtend bij de bruidegom, wat precies 1 minuut lopen is vanaf ons eigen huis. Een goed begin is het halve werk, zo zie je maar weer. Samen met zijn broers kleedde hij zich in de ochtend aan,...

 

Trouwblogs met meer foto’s 

Jullie zijn de bruiloft aan het plannen, hoe fijn is het dan om inspiratie op te doen bij het zien van andere bruiloften. Op mijn blogpagina laat ik meerdere foto’s zien van één bruiloft, waardoor je een goed beeld krijgt van mijn stijl en hoe een trouwreportage eruit komt te zien. Ik houd van het fotograferen van details, verhaallijnen en probeer tijdens jullie dag niet teveel op te vallen. Dat zorgt ervoor dat foto’s ongedwongen zijn, en je de dag door de foto’s herbeleeft als één van jullie gasten. Dat is toch precies wat je wilt? En als je daardoor ook nog eens fijne inspiratie opdoet? Twee vliegen in één klap!

 

Benieuwd naar meer foto’s van één bruiloft? Bekijk dan de blog per bruiloft hier links.  

 

 

 

 

 

Direct een aanvraag doen?