11 september – Rick en Corine 

Het is vandaag 11 september, vandaag gaan Rick en Corine trouwen. Ondanks de vele maatregelen en de concessies die het paar heeft moeten doen, staat er een prachtige volle dag op de agenda. Ik start ’s ochtends heel vroeg bij Corine haar ouderlijk huis in Emmeloord. Corine zit net in de make-up. De jurk van Corine hangt buiten aan de boom en alle accessoires staat klaar. Ik kan samen met de videograaf en de second shooter al direct aan de slag. Nadat we de eerste beelden hebben geschoten rijden we naar het ouderlijk huis van Rick, een paar honderd meter verderop. Ook Rick is er al helemaal klaar voor en heeft ’s ochtends de trouwauto opgehaald. Een echte old school Volkswagen bus, zo tof! We blijven niet lang bij Rick fotograferen, want na 20 minuten rijden we terug naar Corine om het aantrekken van de jurk vast te leggen. 

Het ontmoetingsmoment is bij Corine. Rick komt al toeterend aanrijden bij het huis, waar alle familie hen al staat op te wachten. Ze hebben afgesproken allebei op de hoek van het huis te gaan staan, elkaars hand vast te pakken en na 30 seconden naar elkaar toe te stappen. Een first look waar over nagedacht is, daar hou ik van! Misschien blijft dit toch wel één van de meest favoriete momenten van de dag. De verbazing, de ontlading, de blijdschap en elkaar eindelijk kunnen vertellen wat je zolang geheim moest houden. LOVE IT! 

Voor de fotoshoot vertrekken we richting het bos. Voordat we het bos inrijden slaan we af bij de watermolen, om daar met de geliefde tractoren van Rick nog even op de foto te gaan. Ook voor het fotograferen bij het Volkswagenbusje nemen we de tijd. Gaaf om te zien hoe mensen zo hun passies en eigen interesses in een bruiloft verwerken. Op de weg naar de trouwlocatie rijden we nog langs het werk van Corine om ook daar het paar even te showen en de felicitaties in ontvangst te nemen. Bij de trouwlocatie aangekomen staan alle gasten al op het paar te wachten. De locatie, Hanneke’s Pluktuin is prachtig! Een heerlijke plek waar naar wat ik mij heb laten vertellen niet al te veel bruiloften plaatsvinden. Het ambtelijk huwelijk vindt plaats tussen prachtige bloemen van de pluktuin, een plaatje al zeg ik het zelf! 

Na het ja-woord is het tijd voor taart, felicitaties en een borrel. Daarna vertrekken we met de hele stoet naar Elburg, waar het bruidspaar een toffe verrassing heeft voor de gasten. Zij hebben een ijscokar ingehuurd en voor iedereen is er ijs. Want ‘Wij houden van ijs en chinees eten. Beide laten we dan ook zeker tijdens de bruiloft terugkomen!’. Zo gezegd, zo gedaan. In Elburg maken we de groepsfoto’s en maak ik nog een paar fijne plaatjes van het bruidspaar. Hierna rijden we terug naar de trouwlocatie om lekker te eten. Je kunt nu vast wel raden wat we eten! Na het eten rijden we naar de Kerk in Emmeloord, waar ik ook de prachtige dienst mag vastleggen. Hierna rijdt ik met een buik vol Chinees eten en bollen ijs voldaan naar huis. Het was weer een prachtige dag! 

Dankjewel lieve Rick & Corine!

Leveranciers 

Locatie: Hanneke’s Pluktuin 

Make-up: Modo salon 

Haar: Onze haarzaak 

Jurk en pak: Hony Bruidsmode Zwolle 

Videografie: Joel van Lummel

Second shooter: Jolien V Fotografie

Ijscokar: Gelaterie casa piccola