Vorige week vrijdag deed ik een hele zwangerschapsshoot bij Merel, Xander en hun zoontje Job. En man, wat heb ik van deze fijne shoot genoten!! 

Ik kom om 14.00 uur ‘s middags aan en wordt ontvangen in het heerlijke huis van Xander en Merel. Een uitgebouwde woning met een fijne woonkeuken. Merel laat mij gelijk de ruimtes zien waar we kunnen fotograferen. We besluiten foto’s te gaan maken op de ouderslaapkamer, de kamer van Job, in de woonkamer en in de keuken. Ook de setjes kleding hangen klaar. En dat is precies het grote voordeel van een fotoshoot in eigen huis. Het is knus en je kunt heerlijk van setting en kleding wisselen.

We starten de fotoshoot met het hele gezin in de woonkamer op de bank om daarna plaatjes te schieten in keuken. Job doet het fantastisch en we kunnen fijn doorwerken. Daarna fotografeer ik het gezin op de slaapkamer van Job bij het zwart-wit behang. Een mooie lichte plek! 

En dan, dan is het tijd om toffe foto’s van Merel alleen te maken. Het doel, deze zwangerschap zo mooi en sierlijk mogelijk vastleggen op beeld. Van te voren hebben we al wat beelden opgezocht die we willen maken en we kunnen fijn aan de slag. Merel blijkt een natuurtalent en voor we het doorhebben zijn we een uur verder. 

Bedankt Merel dat ik deze toffe platen van jou en je gezin mocht schieten, ik heb er echt van genoten! Geniet van de foto’s.

   

En de hele toffe serie van Merel alleen