Het is vrijdag 25 juni en we vieren de bruiloft van Mirja en Sebas. Een heerlijk sportief stel dat ik al een tijdje ken. De dag begint zonnig en dat is een voorbode voor een prachtige bruiloft! Benieuwd naar de foto? Scroll dan naar beneden.

Ik start met fotograferen bij het bruidspaar thuis, waar Sebas zich met zijn vader aan het klaarmaken is voor de bruiloft. Een houten horloge, een strakke laatste knoop in de kraag van het overhemd en een dikke knuffel met de hond later, vertrek ik met fijne foto’s op de camera richting de bruid in Ermelo.

Mirja doet de voorbereidingen bij haar ouders, een mooi traditioneel gebaar. Het bruidspaar ontmoet elkaar hier in de tuin. Ik mag aftellen, 3-2-1 en het bruidspaar draait zich om, om elkaar voor het eerst te zien. Een tof momentje! Na de first look rijden we naar Radio Kootwijk. Mirja en Sebas hebben het voor elkaar kunnen krijgen om hier ook binnen foto’s te mogen maken, hoe gaaf! Iets waar mijn fotografenhart heel hard door gaat kloppen! Want kijk nou die foto’s!

Na de fotoshoot rijden we naar Otterlo events. De trouwlocatie van het bruidspaar, waar Sebas vroeger heeft gewerkt als bijbaantje (snap je nu ook de stoere trouwauto?). De ceremonie wordt gedaan door een bekende van het paar en is heerlijk luchtig. Na de ceremonie proosten en toosten we, en maken we de groepsfoto’s. Niet lang hierna, net voor het diner, stap ik in de auto terug naar huis.

Wat een heerlijke dag was dit. Dankjewel Mirja en Sebas.

____________