Bruiloft Martijn & Marcella

Een bruiloft met coronamaatregelen hoeft zeker niet aan de voelen als een corona-bruiloft! Want jemig, wat is dit een gave dag! Het is vandaag vrijdag 21 mei, Martijn & Marcella gaan vandaag trouwen. Ze vonden mijn bedrijf via Theperfectwedding en na een fijn kennismakingsgesprek besloten zij mij te boeken.

Ik start de dag bij Martijn zijn vader in Elburg om de voorbereidingen van de bruidegom vast te leggen. Niet lang daarna rijd ik naar de trouwlocatie waar Marcella al volop bezig is met de voorbereidingen. Het stel trouwt bij De Oldhorst in Wezep. Er zit een prachtig verhaal achter, want de moeder van Martijn blijkt te zijn geboren op deze locatie.

De gehele dag vindt plaats op deze locatie. Het stel ontmoet elkaar pas bij de trouwceremonie, en dat vind ik dus helemaal gaaf. De Amerikaanse manier! Een keer wat anders. Hoe leuk! Een prachtige ceremonie welke wordt begeleidt door ceremonieel spreekster Elly Florax.

Na de ceremonie proosten we met elkaar en  eten we taart, om daarna met het bruidspaar foto’s te maken in de tuin van het landgoed. De zon straalt prachtig en het is een heerlijk ontspannen moment. Hierna maken we foto’s met de daggasten en eten we pizza! Hoe lekker! In de avond maak ik nog vele fijne sfeerfoto’s bij de lampjes en de strechtent. Om 22.00 uur taai ik moe maar heeeeel voldaan af.

Martijn en Marcella ik heb mega genoten van het vastleggen van jullie dag. Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

____________

Trouwlocatie : Koetshuis Oldhorst, Wezep

Zelfstandig trouwambtenaar: Elly Florax

Kostuum bruidegom : Atelier 9

Bruidsjurk : Boetiek de Bruid 

Haar & Make-up : Prisca van Veldhoven 

Taart : MIA taarten en gebak 

Pizza: Viva la Pizza

Bloemen : Moon Bloom

Ringen : Juwelier Mieke