Yes yes!
De eerste trouwdag die ik na de coronatijd mocht fotograferen was dit geweldige geregistreerd partnerschap van Leroy & Lindsay. En hoe fijn was deze dag. Samen met hun klein meisje en de rest van de familie werd er een waar feestje van gemaakt.

Een aantal weken voor de grote dag besloot het stel, mede door de komst van een tweede kindje, hun liefde bij de gemeente te laten registreren. De dag werd gepland en beetje bij beetje begon de dag steeds meer op de bruiloft te lijken. Er werden uitnodigingen gemaakt, er werd een prachtige witte jurk en een pak uitgezocht en er werden ringen gekocht. Op het laatste moment bedacht Linsday dat je zo’n dag natuurlijk niet kan laten voorbijgaan zonder dat er foto’s worden gemaakt. Zo gezegd, zo gedaan, een PM via Instagram naar mij en ook de fotograaf was geregeld. Hoe leuk was dat berichtje, super bijzonder om dit te mogen doen. Mijn vrijdag was in de agenda helemaal schoongeveegd ivm een verplaatste bruiloft dus mijn reactie was natuurlijk een dikke JA!!

Ik ken Lindsay al sinds vroeger omdat onze ouders bevriend zijn en bij Leroy heb ik in de klas gezeten op de middelbare school. Hoe leuk is het dan dat je de dag van zulke lieve mensen mag vastleggen!

Bedankt lieverds dat ik hier bij mocht zijn!