Op het programma staat een prachtige dag vandaag. Paul en Melanie gaan trouwen! Paul komt Melanie ophalen bij hun eigen huis. Paul kleed zich om bij zijn ouders in Nijkerk. Bij beide kan ik de voorbereidingen vastleggen. Ik rijd heen en weer tussen huizen die op 10 minuten afstand van elkaar rijden zijn. 

 Voor de fotoshoot gaan naar het Stoomgemaal Arkemheen, een prachtige locatie met mogelijkheden voor buiten en binnen. En dat is maar goed ook, want tijdens de fotoshoot begint het te plenzen. Geen probleem voor dit heerlijke relaxte bruidspaar. 

De ceremonie vindt binnen plaats bij de Hoeve Sparrendam in Nijkerk, een heerlijke plek tussen de weilanden. Na de ceremonie klaart het op en kunnen we buiten op het terras plaatsnemen. Een heerlijk moment in de zon. We maken foto’s met de daggasten waarna het diner kan beginnen. 

Ik ga tussentijds naar huis. Ik laad mijn foto’s thuis in en ga ’s avonds terug voor het feest, waar ik even lekker mee mag dansen en fotograferen. Een en al genieten! Bedankt Paul en Melanie voor deze prachtige dag!