Loveshoot

En toen veegde de maatregelen tegen het coronavirus mijn hele agenda leeg. Een lege agenda, geen bruiloften, geen fotoshoots. Niks. Tja, daar zit je dan met je camera’s, te wachten op de kans om weer opdrachten aan te nemen. Gelukkig versoepelde een aantal weken terug langzaamaan de maatregelen weer en kon ik gaan fotograferen. Geen bruiloften nog, maar wel weer fotoshoots met stelletjes, gezinnen en meer.  Zo ook deze hele fijne loveshoot. Dit lieve stel gaat eind augustus trouwen en zij laten de bruiloft doorgaan, inclusief aangepaste ceremonie enz. Ik heb er mega veel zin in. 

Mijn eerste bruiloft staat gepland op 11 juli, dus gelukkig mag ik al eerder fotograferen. Ook zij zullen rekening houden met de 1,5 m samenleving en de andere maatregelen. We gaan ervoor! Ik ben trots op de bruidsparen die ondanks al het gedoe er toch voor gaan, we laten ons de kop niet gek maken.