Op 19 januari zie ik het bericht op Instagram voorbij komen dat kleine Scott is geboren! Ik feliciteer Lindsay en Leroy met de geboorte van hun zoon. In antwoord op mijn bericht krijg ik de vraag: ‘Mag jij in coronatijd nog newbornshoots doen? Ik dacht dat het in coronatijd niet mag, maar als het wel kan.. Dan heel graag!’.  Het antwoord was natuurlijk ja! Ik kom alleen, houd goed afstand en draag als dat wenselijk is een mondkapje. Dus de afspraak voor de newbornshoot van Scott kon worden gemaakt, hoe fijn!

Al een paar keer eerder stonden Lindsay en Leroy voor mijn lens. Ik mocht hun geregistreerd partnerschap fotograferen (klik hier om de foto’s te zien) en ook tijdens de kerstshoots kwamen zij gezellig langs met dochter Terri en destijds Scott in de buik. Lindsay is een ster in styling, ik wist dus van te voren dat dit een heerlijke shoot zou gaan worden. Normaal gesproken denk ik graag mee met de klant voor de te kiezen outfits, bij Lin wist ik dat dat niet nodig zou zijn!

Op zaterdag 6 februari om 10.00 uur stond de afspraak gepland. We starten met een kop koffie zodat ook dochter Terri even aan mijn aanwezigheid kan wennen. Daarna gaan we naar boven voor de fotoshoot. De foto’s maak ik op de slaapkamer van de ouders. De kamer is zoals ik al had verwacht prachtig gestyled en er komt veel licht binnen. We kunnen heerlijk aan de slag. Kleine Scott slaapt lekker door en geeft geen kick bij de kusjes en knuffels van zijn grote zus. Ik hou ervan! Na zo’n 1,5 uur fotograferen en als alle beelden erop staan vertrek ik weer richting huis.

Bedankt lieve L&L voor deze fijne fotoshoot!

Foto’s